TestBnr

gcSoccerShop nu ook online

Nieuwe webshop

De gcSoccerShop bestaat al heel wat jaren als winkel en sinds een jaar vinden jullie ons links aan de inkom van de AA Drink Soccer Arena te Genk.

Maar ook wij weten als geen ander dat de online verkoop een must wordt in België en andere omringende landen. Daarom vonden we het ook niet meer dan normaal om tegemoet te komen aan het online koopgedrag van onze klanten.

Met enige fierheid kondigen we dan ook graag de officiële lancering aan van onze gloednieuwe webshop: www.gcsoccershop.com

Introductie aanbod

Wij beloven jullie dezelfde service en kwaliteit als in onze fysische winkel te Genk. Deze winkel is dagelijks geopend tussen 10u0 en 18u00, maar wil je daarbuiten nog je favoriete sportartikelen bij ons bestellen of aankopen, kan dat nu 24/24 via onze online webwinkel.

Officiële Patrick Sportswear dealer

Zoals jullie weten zijn wij een officiële Patrick Sportswear dealer. Patrick is een Belgisch sportmerk met een goede reputatie en snelle levertijden. Graag presenteren wij dan ook de volledige collectie voetbalkledij, voetbal accessoires, indoor kleding en lifestyle kleding voor mannen en vrouwen via onze webshop.

Speciale kortingen voor clubs

Naast onze volledige collectie sportartikelen voor particulieren hebben wij ook exclusieve programma's en kortingen voor sportclubs. Dit geeft u als club de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren bij de verkoop aan clubleden. Een win-win situatie voor zowel de clubspelers als de club. Aarzel niet ons te contacteren voor meer info.

Bezoek de webshop              Meer info over de clubkortingen

Bezoek vandaag nog het indoor sportcomplex bij uitstek!

AA Drink Patrick Sportswear
Kasteelbier Pepsi Jupiler
Gyprolux MJ Systems Lipton Ice Tea
Labadia Bacio Gijbels n.v.
© 2018 - AA Drink Soccer Arena - Sledderloweg 100/2, 3600 Genk - Tel. 089-21.31.56 - e-mail
Privacy - Cookies - Website by Brainlane