TestBnr

Uw logo op onze splinternieuwe outfits? Dat kan!

Vanaf 2016 gaan we samen met Patrick Sportswear, splinternieuwe outfits maken voor onze leden van de "Soccer Talent Academie". Bij een nieuwe outfit hoort uiteraard ook een mooi, nieuw design van truitjes, broek, kousen en bal. Op deze nieuwe truitjes, broeken en ballen voorzien wij een aantal ruimtes die ingevuld kunnen worden door sponsors of sympatisanten.

Word al sponsor vanaf 0,5 euro/spelertje!

Voor onze nieuwe oufits zullen we gebruik maken van sublimatiedruk. Hierdoor wordt de bedrukking in de kleding 'verdampt', hetgeen ervoor zorgt dat de bedrukking nooit meer uit de kledij zal verdwijnen en we steeds een top-uitstraling blijven genieten.

De outfits zullen gedrukt worden in een oplage van 1000 stuks en zullen geldig zijn voor twee seizoenen. Hierdoor kunnen wij al sponsoringsplaatsen aanbieden vanaf 0,5 euro/spelertje!

De facturatie wordt steeds per jaar afgehandeld.

Waar kan mijn logo of vermelding komen te staan en wat kost het?

Mogelijke plaatsen die door sponsors en/of sympatisanten gereserveerd kunnen worden, geven we graag weer in onderstaande tekening:

Interesse om ook jouw logo op onze nieuwe uitrusting te zien?

Contacteer ons via mail, bel ons 089-21.31.56 of spring even binnen.

Wij kijken er alvast naar uit om al onze academieleden en coaches in een prachtige nieuwe outfit te steken waarop iedereen fier mag zijn.

Bezoek vandaag nog het indoor sportcomplex bij uitstek!

AA Drink Patrick Sportswear
Kasteelbier Pepsi Jupiler
Gyprolux MJ Systems Lipton Ice Tea
Labadia Bacio Gijbels n.v.
© 2018 - AA Drink Soccer Arena - Sledderloweg 100/2, 3600 Genk - Tel. 089-21.31.56 - e-mail
Privacy - Cookies - Website by Brainlane