TestBnr

Momenteel biedt Soccer Invest managementprogramma's aan voor professionele voetbalspelers en getalenteerde jongeren. Beide programma's worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met onze door de FIFA erkende spelersagenten en juridische experts. Spelers die alleen zoeken naar een specifieke service kunnen onze managementcatalogus raadplegen.

SIPPA-programma (voor professionals)

Speciaal voor professionele voetbalspelers heeft Soccer Invest het SIPPA-programma bedacht. SIPPA staat voor Soccer Invest Professional Player Assistance en is een programma voor sportmanagement voor de hele voetbalcarrière [lifecycle sports management] dat de speler in staat stelt een individueel managementprogramma samen te stellen waarin al zijn specifieke behoeften zijn opgenomen, en dit voor elke fase van zijn carrière. Neem vandaag nog contact op met ons en zie hoe wij u kunnen bijstaan in verband met de ontwikkeling van uw carrière!

Lees meer »

"Y-Generation"-programma (voor getalenteerde jongeren)

Y-Generation is de plaats waar de ex-professionals en getalenteerde jongeren elkaar ontmoeten. Met het Y-Generation-programma biedt Soccer Invest een beperkt aantal getalenteerde jongeren de kans om van heel nabij gevolgd te worden door voormalige beroepsvoetballers. Soccer Invest zal de jongeren in haar internationale netwerk introduceren en hen bijstaan bij hun eerste professionele contract.

De leeftijden voor de Y-Generation Programma zijn ; 2003/ 1997

Lees meer »

Managementcatalogus

De managementcatalogus geeft een overzicht van alle managementdiensten die door Soccer Invest worden aangeboden. Spelers die ingetekend hebben op het SIPPA-programma kunnen hun programma aan hun persoonlijke wensen aanpassen door de diensten die ze nodig hebben, toe te voegen. Daarnaast zijn de meeste diensten ook apart beschikbaar voor andere spelers, of zelfs voor andere sportlui dan voetballers. Bent u op zoek naar een service die niet in de catalogus staat? Geen probleem, neem gewoon contact met ons op en we zullen zien hoe we u kunnen helpen.

Lees meer »

Bezoek vandaag nog het indoor sportcomplex bij uitstek!

AA Drink Patrick Sportswear
Kasteelbier Pepsi Labadia Jupiler
Skoda Peusens Hasselt MJ Systems Bacio Lipton Ice Tea
Renoclean Gijbels n.v.
© 2018 - AA Drink Soccer Arena - Sledderloweg 100/2, 3600 Genk - Tel. 089-21.31.56 - e-mail
Privacy - Cookies - Website by Brainlane