TestBnr

Trainen als een echte prof

De “Soccer Talent Academie" verzorgt voetbal techniektrainingen en coördinatie trainingen in het sportcomplex "AA Drink Soccer Arena". Deze techniek- en coördinatie trainingen zijn een perfecte aanvulling op de reguliere trainingen bij de club.

Gediplomeerde coaches geven trainingsessies op basis van uitgebreide oefenstof. Alle facetten van het voetbal komen tijdens deze trainingen aan bod, zoals: passing, trappen, passeer bewegingen, techniek, stabilisatie, afwerken op doel, positiespel, ...

Bij de "Soccer Talent Academie" wordt in het begin vooral getraind op de "Coerver Basics" en zullen er daarnaast eveneens schijnbewegingen worden aangeleerd. Na verloop van tijd word je dan baas over de bal, heb je de technieken onder de knie en kan je steeds meer acties en bewegingen combineren.

De "Soccer Talent Academie" is de grootste aanbieder van techniek- en coördinatie trainingen voor zowel jongens als meisjes. Daar waar de Coerver methode zich met name richt om de voetbaltechniek te verbeteren, voegt de "Soccer Talent Methode" daar nog het positiespel en videoanalyses aan toe. Er wordt vooral getraind op volgende aspecten: het aanleren van een totale balcontrole, 1 tegen 1 situaties, richtingsveranderingen in functie van posities, het passeren en het domineren van je tegenstander.

Dat onze "Soccer Talent Methode" zeer gewaardeerd wordt blijkt uit het groeiend aantal toppers dat bij onze de "Soccer Talent Academie" traint.

Bekijk al onze trainingsformules vanaf seizoen 2017-2018 »

Het juiste niveau via verplichte Try-Outs

De spelers worden per niveau samengebracht ongeacht hun leeftijd. Het niveau van elke speler wordt door onze trainers bepaald, na het volgen van twee Try-Outs.

Onze Try-Outs worden het hele jaar door georganiseerd en zijn verplicht voor iedere speler .

Wanneer wordt er getraind?

De trainingstijden variëren naargelang de parameters van de groepen en worden in samenspraak met de ouders bepaald. Deze parameters worden aangemeten na de twee verplichte Try-Outs waarvoor men zich online moet inschrijven via deze website.

Wat kost het en welke zijn de voorwaarden?

De prijs per losse sessie (training of try-out) bedraagt 12,5 euro.

Betalen kan ter plaatse met cash of via betaalkaart, maar ook via overschrijving op rekeningnummer "IBAN BE75 068899 046951 / BIC GKCCBEBB" op naam van "vzw Soccer Talent" met vermelding: "Try-Outs/Trainingen (Naam en voornaam kind)"

Lidmaatschap bij een voetbalclub is verplicht evenals het het dragen van de standard "AA Drink Soccer Arena” outfit. Deze kan aangeschaft worden bij de aanliggende Patrick-shop.

Meer info over onze try-outs Nu inschrijven voor de Try-Outs!

Bezoek vandaag nog het indoor sportcomplex bij uitstek!

AA Drink Patrick Sportswear
Kasteelbier Pepsi Jupiler
Gyprolux LW Cleaning MJ Systems Lipton Ice Tea
Labadia Bacio Gijbels n.v.
© 2015-2018 - AA Drink Soccer Arena - Sledderloweg 100/2, 3600 Genk - Tel. 089-21.31.56 - e-mail - privacy
Website by Brainlane