Trader Joes Low Acid Coffee-merken In Uw Budget 2021
Koffie Feiten

Trader Joes Low-Acid Coffee Brands

Koffie is een van de meest gedronken dranken ter wereld. Sommige mensen maken van koffie hun ochtendroutine, maar krijgen last van zure oprispingen, brandend maagzuur of andere onaangename bijwerkingen.

Sommige bonenopties, waaronder een rijke, donker gebrande koffie, laten je genieten van het heerlijke aroma van koffie zonder de negatieve gevolgen te ondervinden.

Iemand die geen last heeft van bijwerkingen van de zuurgraad in gewone koffie, denkt misschien helemaal niet aan de zuurgraad van de drank. Als u gastro-intestinaal ongemak ervaart door de harde zuren in lichter gebrande koffie, is dit iets waar u rekening mee moet houden.

De PH Van Koffie

Een pH-schaal wordt gebruikt om de zuurgraad van alle verbruiksartikelen te rangschikken:

  • Een neutrale pH is 7
  • Onder de 7 is zuur
  • Alkalische getallen zijn dicht bij 14
  • Normale medium gebrande koffie heeft een pH van ongeveer 5 (sommige lichtere brandingen zijn lager op 4,7)
  • Sinaasappelsap komt binnen bij 3

Hoe lager het pH-getal, hoe hoger de zuurgraad.

Zuur kan eng zijn, vooral als het iets is dat je in je lichaam stopt. Maar niet alle zuren worden gelijk gemaakt en niet alle zuren zijn slecht voor je. Enkele voorbeelden van koffiezuren die bijdragen aan een meer prominente smaak zijn:

  • De koffie heeft een zoetere smaak door de toevoeging van fosfaat- en appelzuur.
  • Lage concentraties azijnzuur en citroenzuur geven koffie een zure smaak (te veel kan het bitter maken).
  • Chlorogeenzuur helpt bij het afvallen

Chlorogeenzuur is wat veel van de zuurgraad toevoegt die koffiedrinkers herkennen. Vooral met betrekking tot dit zuur geldt: hoe langer de boon wordt geroosterd, hoe meer het chlorogeenzuur afbreekt, en het kan gunstige effecten hebben en je maag helpen kalmeren in plaats van het van streek te maken.

De juiste balans is tussen te veel zuur en genoeg. De perfecte balans is wat je de juiste smaak geeft.

Cadeau-ideeën nodig? Bekijk onze Top 10 cadeaus voor koffieliefhebbers in 2021

Kinzuur, een minder gewenst zuur, ontstaat wanneer de koffiekwaliteit achteruitgaat. Als de koffie te lang op een hete brander staat, zal het een zuur brouwsel produceren dat maagproblemen en een slechte geur kan veroorzaken.

Om het verbrande aroma en de negatieve effecten die een hard brouwsel op uw spijsvertering heeft te voorkomen, investeert u in een koffiekaraf om uw koffie warm te houden om een optimale smaak te behouden, in plaats van hem op de warmer te laten staan.

Gebraden Koffiebonen En Zuurgraad

De branding van een koffieboon heeft invloed op het cafeïnegehalte en de zuurgraad. Doordat door het branden de zuurgraad wordt verminderd, zal de koffiebranding donkerder zijn.

De methode waarmee de koffie wordt gezet, heeft ook invloed op de zuurgraad van de bonen. Uit een onderzoek bleek bijvoorbeeld dat koffie die met de cold brew-methode was gebrouwen, een lagere zuurgraad had dan koffie die in een koffiepers of met andere hot-brew-methoden was bereid.

De warm gezette koffie had een hogere concentratie van titreerbare zuren en een significantere productie van antioxidanten dan koude brouwsels. Warm gezette koffie had een lagere antioxidantactiviteit en titreerbare zuren dan koude brouwsels. Dit suggereert dat warme koffie meer niet-gedeprotoneerd zuur extraheert.

Trader Joes Low-Acid Coffee Brands

Als jij een van de ongelukkigen bent die last heeft van brandend maagzuur, zure oprispingen of andere spijsverteringsproblemen veroorzaakt door cafeïne, dan zijn er een aantal opties waarmee je kunt experimenteren. Gastronomische opties dragen altijd bij aan uw ochtendgesprek met vrienden, en een cafeïnevrije optie kan goed werken als u laat opstaat of in verwachting bent. Deze vijf zuurarme koffies zijn verkrijgbaar bij Trader Joes

  1. LifeBoost
  2. Puroast
  3. Tiemans
  4. mama
  5. Handelaar Joes

LifeBoost-koffie

Lifeboost-koffie

Tiemans koffie is rijk van smaak en gemaakt van 100% Arabica bonen uit Midden- en Zuid-Amerika. Enkele kwaliteiten zijn:

  • Hoog in antioxidanten
  • De bonen bevatten matcha groene thee, gojibes en rode rooibosthee
  • Ethisch geproduceerd
  • pH 5,84

Voor de avontuurlijke koffiedrinker is het aroma van deze koffie anders dan alle andere, met tonen van matcha groene thee die zal helpen vet te verbranden door energie te creëren. Deze zachte melange is veilig voor gevoelige magen en veroorzaakt geen spijsverteringsproblemen.

Dit zuurarme brouwsel is zacht van smaak en perfect om in een Franse pers te maken om alle subtiele smaken naar voren te brengen.

Er is geen reden voor een aanstaande, zogende of nieuwe moeder om te worden ontdaan van de geneugten van de echte smaak van koffie met deze slimme melange. Het merk Mommee Coffee is een biologische, halfcafeïnevrije tot volcafeïnevrije boon, afhankelijk van je voorkeur (of hoeveelheid).

  • Waterproces cafeïnevrij
  • Verschillende niveaus van cafeïne
  • Biologisch
  • Eerlijke handel
  • pH 5,8

Mommee heeft rijke, volle, krachtige smaken die niet worden aangetast wanneer het cafeïnegehalte lager is. Mommee java heeft een smaakvol aroma en geen zure nasmaak. Het is perfect om maagklachten tijdens de zwangerschap te voorkomen.

Deze drank is een mooi voorbeeld van de hoogwaardige producten die Trader Joes produceert. Deze koffie is geen doorsnee koffie uit de supermarkt. Dit zijn enkele van de belangrijkste voordelen van koffie met hele bonen:

  • Niet gmo
  • Eerlijke handel
  • pH 5,3

Deze optie met hele boon en weinig zuur is zacht voor mensen met gastro-intestinale aandoeningen. Bovendien kunnen mensen met zure reflux elke dag genieten van een soepele drinkervaring. Deze koffie heeft subtiele tonen van kaneel en een lichte hint van noten. De koffie heeft een rijk, rokerig aroma wanneer je de donkere gebrande bonen laat trekken of ze koud zet.

Het Laatste Woord

Onthoud dat hoe hoger het pH-getal, hoe lager de zuurgraad. Er bestaat niet zoiets als zuurvrije koffie, en hoe donkerder de boon, hoe lager het zuurgehalte doorgaans zal zijn.

Zelfs degenen die last hebben van een gevoelige maag, zullen waarschijnlijk een breed scala aan gastronomische koffies op de koffiemarkt vinden met een authentieke koffiesmaak waarvan ze kunnen genieten. Onthoud dat de koffiebranding en -bereiding van invloed kunnen zijn op hoe zuur deze zal zijn. Zure koffie wordt gemaakt van licht gebrande koffiebonen. Koffie met donkere branding is minder zuur. U kunt de juiste branding voor u vinden en de koffieliefhebber blijven die u bedoeld was te zijn.