Magische Koffie Recepten. Een Beetje Extra Toevoegen Aan Je Brouwsel
Hoe te brouwen?

Magische Koffie Recepten

We hebben drie Magic Coffee Drink-recepten voor je als je een koffieliefhebber bent. Waarom probeer je ze niet allemaal? De eerste twee zijn gekruide cold brew koffierecepten, terwijl de derde een geheim menu-item is dat je kunt vinden in Melbourne, , coffeeshops. Onze Magic Coffee-recepten omvatten ErinHs Magic Coffee, Scandinavian Magic Coffee en Melbourne Magic Coffee.

ErinHs Magische Koffie

Er zijn verschillende Magic Coffee-recepten online die allemaal afkomstig lijken te zijn van de mysterieuze ErinH. Haar kaneelgekruide cold-brew koffierecept is een recreatie van een mysterieus plaatselijk café.

Het toevoegen van kruiden aan een kopje koffie is populair in verschillende landen zoals Mexico, waar ze kaneel toevoegen; Marokko, waar ze chai-kruiden toevoegen; en Turkije, waar ze kardemom toevoegen. Er is geen reden waarom je dit recept niet zou kunnen proberen met andere kruiden dan kaneel om je eigen magie te maken.

ErinHs Magische Koffie Ingrediënten

ErinHs Magische Koffie Ingrediënten

  • tot 1 kopje grof gemalen koffie
  • 3 kopjes koud water
  • theelepel kaneel
  • 3 eetlepels bruine suiker of 4,5 eetlepels bruine suiker eenvoudige siroop
  • Melk naar keuze, half om half, of creamer
  • Ijs

Methode

  1. U moet suiker oplossen in heet water voordat u het als vervanging voor siroop gebruikt.
  2. Combineer alle ingrediënten behalve melk en ijs in een literpot of een andere afgedekte container.
  3. Een nacht in de koelkast bewaren.
  4. Een glas halfvol met ijs.
  5. Gebruik een fijne zeef of kaasdoek als filter en giet koud gezette koffie in het glas tot het vol is.
  6. Voeg melk naar keuze toe, half om half, of creamer om de rest van het glas te vullen.

Scandinavische Magische Koffie

ErinH stelt voor dat je een Scandinavische versie van Magic Coffee probeert, die amandelextract en gemalen flavonzaden gebruikt in plaats van kaneel. Het kan worden gezoet met ahornsiroop of witte suiker.

We wisten niet zeker hoe Scandinavisch deze koffie werkelijk is, aangezien er geen andere Scandinavische koffierecepten lijken te zijn die om venkel vragen. In Scandinavië vind je eerder een ei in je koffie dan venkel. We denken dat dit Scandinavische Magic Coffee-recept nog steeds heerlijk zal zijn, waar het ook vandaan komt.

Scandinavische Magische Koffie Ingrediënten

  • Koffiebonen grof gemalen om 1 kopje te maken
  • 3 kopjes koud water
  • 1/2 theelepel amandelextract
  • 1 theelepel gemalen venkelzaad
  • 3 eetlepels witte suiker of 4,5 eetlepels eenvoudige siroop of ahornsiroop
  • U kunt kiezen voor melk naar keuze, half en/of creamer
  • Ijs

Methode

  1. Als je suiker gebruikt in plaats van siroop, moet je deze eerst oplossen in een kleine hoeveelheid heet water.
  2. Combineer alle ingrediënten behalve melk en ijs in een literpot of een andere afgedekte container.
  3. Een nacht in de koelkast bewaren.
  4. Een glas halfvol met ijs.
  5. Gebruik een fijne zeef of kaasdoek als filter en giet het koud gezette koffiemengsel in het glas tot het vol is.
  6. Voeg naar keuze melk, half om half of creamer toe om de rest van het glas te vullen.

Melbourne Magische Koffie

s Magic Coffee is meer een echte koffiedrank. De koffiescene in Melbourne was de eerste die het introduceerde. Het is een hipster-latte-achtige koffiedrank die is ontstaan als een geheim menu-item in plaats van een gewoon koffiemenu-item. De meeste barista’s van het koffiehuis in Melbourne zullen echter weten hoe ze er een kunnen maken als je daarom vraagt.

Als je niet bekend bent met de koffiecultuur, heb je misschien een beetje een tutorial nodig om enkele componenten van ons Melbourne Magic Coffee-recept uit te leggen. Een van de hoofdingrediënten is een zoetere en minder bittere versie van espresso, ristretto genaamd, wat deze drank magischer maakt dan een flat white.

Methode

  1. Voeg twee shots ristretto toe aan een keramische mok.
  2. Schuim een kopje volle melk op tot het een zijdezachte textuur heeft.
  3. Voeg de zijdezachte melk toe aan de ristretto met een klein laagje microschuim erop.

Wat is Ristretto?

Ristretto is een soort espresso die u kunt maken door in kortere tijd minder water door het koffiedik in uw espressomachine te duwen (15-20 milliliter espresso in 15 seconden versus espresso’s 30 milliliter espresso in 30 seconden). U moet een ristretto-instelling hebben of uw espressomachine aanpassen als u ristretto thuis wilt proberen.

Cadeau-ideeën nodig? Bekijk onze top 10 cadeaus voor koffieliefhebbers voor 2021

Ristretto heeft een sterkere smaak dan gewone espresso. Het is echter minder cafeïnerijk dan gewone espressoshots. Sommige mensen klagen dat de smaak ook te weinig wordt geëxtraheerd vanwege de kortere tijd dat het water in contact is met het koffiedik.

Hoe Kan Ik N-stijl Opgeschuimde Melk Maken?

Zowel melk- als microschuim- en koffiedranken hebben een dikke en zijdezachte textuur met een romig mondgevoel. Voor de beste ervaring maakt volle melk een dikker, romiger schuim.

De sleutel tot zijdezacht melkschuim is om meer lucht aan de melk toe te voegen terwijl deze nog koud is. Uw opschuimpijpje moet minstens 2,5 cm onder het oppervlak van de melk blijven om te voorkomen dat er grote schuimbellen ontstaan. Als je het op de juiste manier doet, zal de resulterende melk zijdezacht en gelijkmatig glad zijn.

Wat Magie Aan Je Koffie Toevoegen

Je zult moeten leren hoe je magische koffie maakt. Welke je ook besluit te proberen, we denken dat het een beetje magie aan je dag zal toevoegen.