Beste Commerciële Espressomachine Voor 2021. Beoordelingen En Vergelijkingen

Korte samenvatting: de beste commerciële espressomachine

Dus als je probeert om je coffeeshops naar een hoger niveau te tillen, lees dan verder voor enkele recensies van de beste commerciële espressomachines.

Een Voorwoord

De koffiecultuur werd in de 19e eeuw groot in Europa. In Italië waren de uitvinders van koffiemachines vooral geïnteresseerd in het verbeteren van het ambacht.

Angelo Moriondo is degene die de espressomachine heeft uitgevonden. Hij gebruikte een winnende combinatie van stoom, hoge druk en dicht opeengepakt koffiedik om de basis te leggen voor de moderne espressomachine.

De modernisering ging na Moriondo door met Luigi Bezzera, Desiderio Pavoni en anderen. Ten slotte vond AchilleGaggia de veerzuigerhendel uit, die de wereld van halfautomatische machines en crema introduceerde.

Cadeau-ideeën nodig? Bekijk onze Top 10 cadeaus voor koffieliefhebbers in 2021

De evolutie van de espressocultuur was het resultaat van deze innovaties. Cafés werden populair, de rage verspreidde zich naar het Westen en barista’s probeerden hun vak te perfectioneren.

Beste Commerciële Espressomachines

Beste Commercile Espressomachines

La Pavoni Bar T 2 Groep

La Pavoni bestaat al sinds 1905. Ze zijn al 100 jaar een van de meest prominente namen in de branche. Het is gemakkelijk in te zien waarom.

De Bar T 2 commerciële espressomachine is de beste. Het heeft alle juiste specificaties. Deze machine kan 600 kopjes espresso per dag zetten en heeft een boiler van 14L.

Beide duurzame messing-chroom groepskoppen hebben hydraulische radiatorsystemen. Voor een optimale shot-pulling is de pre-infusion-functie (ook bekend als soft-infusion) beschikbaar. Andere opmerkelijke kenmerken zijn onder meer:

  • Ingebouwde stoompijpen verminderen het bedrag dat u investeert
  • Vier opties voor verstelbare cupmaten
  • Boiler automatisch vulsysteem
  • Meerdere, onafhankelijke solenoïden (spoelen) (maakt gelijktijdig brouwen van afzonderlijke dranken mogelijk)
  • Flexibele warmwaterstraal
  • Waterlijn connectiviteit
  • Het meet 28in x 20inx21in en weegt 59 kg

Als je gewoon op zoek bent naar een snelle aanbeveling, stop dan bij deze machine. Dit is onze eerste keuze.

De La Pavoni Bar 3L – Bm is een meer handmatige optie.

Nuova Simonelli Aurelia II

Deze Aurelia II is een volumetrische espressomachine met twee groepen. Het kan het werk van uw winkel verdubbelen door een kop met twee groepen, twee stoompijpen en een kop met twee groepen. Als je klaar bent om een serieuze, forse investering te doen om je bloeiende winkel naar een hoger niveau te tillen, dan is dit misschien de espressomachine voor jou.

De Nuova Simonelli Aurelia II is uitgerust met zowel handmatige als programmeerbare dosering. Dit zorgt voor een consistente en hoogwaardige shot pull. Om deze inspanning te vergroten, heeft deze Simonelli-espressomachine ook een pre-infusion- of soft infusion-systeem, wat zorgt voor meer flexibiliteit bij het aanstampen. Het ergonomische ontwerp en het infusiesysteem van de machine maken het gebruiksvriendelijk, vooral voor hoogwaardige commerciële espressomachines.

Deze machine is een commerciële espressomachine die grote omzetten aankan. U kunt zelfs aan elke kant een extra stoompijpje bevestigen, indien nodig. Het is een goede keuze voor coffeeshops met een grote klantenkring en onderhevig aan hoge spitstijden.

De Aurelia II biedt ook een digitale optie met 4 groepen die de investering in winkels met een hoog volume misschien waard is.

Nuova Simonelli Appia II

De Appia is een eenvoudigere optie dan de Aurelia en heeft twee tuiten in plaats van één.

Met de mogelijkheid om tussen de 30 en 100 drankjes per uur te zetten, werkt de Appia II goed in een coffeeshop met een gemiddelde capaciteit. De tweede Appia II is een geweldige mid-range machine en een van Nuova Simonelli’s meest populaire modellen.

Het maakt gebruik van volumetrische monitoring om het trekken van schoten op het juiste moment te stoppen. De Appia II heeft een pre-infusiefunctie die ervoor zorgt dat u het beste uit uw terrein haalt, zelfs voordat uw schot is getrokken.

Andere kenmerken die we moeten noemen zijn de:

  • Een respectabele boiler van 11 liter
  • Constructiematerialen in roestvrij staal en ABS
  • 2 zetgroepen, elk met verhoogde kop
  • Soft Infusion System (SIS) dat zorgt voor shotpulling en brouwen van professionele kwaliteit

Bezzera Magica E61

Geproduceerd door een van de eerste bedrijven die superautomatische espressomachines produceerde, is de E61 een eersteklas, klassieke commerciële machine.

Deze machine is een prachtige mix van beproefde bruikbaarheid en vooruitstrevende innovatie. De standaard in de branche, de E61-groepskop, wordt vaak “de gouden standaard” genoemd. De joystick-achtige hendel maakt het gebruik gemakkelijk en plezierig.

Dit model bevat ook:

  • Stoom- en heetwaterpijpen
  • Trilpomp die de smaak van het shot verhoogt met een druk van 15 bar
  • Water bijvulfunctie automatisch

Bovendien zorgen de warmtewisselaar en dubbele boiler voor een snelle opwarming en cyclus, evenals voor gelijktijdige shotpulling en melkopschuiming. Dus hoewel het een beetje aan de kleine kant is, kun je nog steeds veel uit deze machine halen.

De Bezzera Magica is het beste voor kleinere cafés, maar zal jarenlang betrouwbaar uitstekende espresso en op espresso gebaseerde dranken produceren.

Breville Barista Express

Voor kleine coffeeshops en cafés die meer bieden dan espresso, kan het hoge prijskaartje van echte commerciële koffiemachines het moeilijk maken om hun aankoop te rechtvaardigen. We raden de Barista Express aan als dit je wat lijkt.

De Breville Barista Express is een van de beste espressomachines die we zijn tegengekomen, maar het is meestal bedoeld om te dienen als een espressomachine voor thuis voor cafeïneliefhebbers. Wij zijn van mening dat de hoogwaardige functies het een uitstekende keuze maken voor kleinschalige bedrijven die espresso van hoge kwaliteit willen leveren, maar niet hetzelfde budget of dezelfde capaciteitsvereisten hebben als grotere etablissementen.

Enkele opvallende kenmerken van de Barista Express:

  • Bean-to-cup en dosisregeling : deze machine heeft een bonenreservoir van 1/1 kg met een geïntegreerde conische maalschijf.
  • PID-extractiemethode : deze digitale temperatuurregeling maakt een nauwkeurige espresso-extractie mogelijk met behoud van een nauwkeurige controle over het vermogen en de warmte van de ketel.
  • Flexibiliteit U kunt enkele of dubbele shots maken, de maalgraad en hoeveelheid aanpassen, een handmatige override starten en microschuim met de hand textuur met behulp van het stoompijpje.
  • Duurzame roestvrijstalen constructie: hoewel deze machine veel goedkoper is dan de andere die hier worden vermeld, is hij zeker nog steeds gebouwd om de tand des tijds mee te gaan.
  • Groot reservoir: het waterreservoir van 1899 g is absoluut een van de pluspunten van deze machine; terwijl andere soorten watersystemen beter zijn voor winkels met een hoog volume, is dit prima voor een ruimte met een laag volume.

Deze machine vereist geen speciale kennis, maar mensen die wel wat hebben, zullen zich niet gecompromitteerd voelen. U kunt kiezen tussen de functionaliteit van een automatische espressomachine en een meer semi-automatische stijl. Al met al is de Breville Barista Express een van de beste commerciële espressomachines die er zijn voor kleine coffeeshops.

Elektra Sixties Deliziosa

Als je geïnteresseerd bent in de kleine voetafdruk van de Breville-machine, maar iets minder huishoudelijks nodig hebt, bekijk dan de Sixties Deliziosa. Hoewel het technisch gezien een huishoudelijke machine is, maken de directe aansluiting op de waterlijn en de verbeterde functies dit een uitstekende keuze voor degenen die er tussenin zitten. Elektra beschrijft de machine als de beste voor kleine ijssalons, bars en kleine cafés.

Elektras Sixties Deliziosa ziet er iets professioneler uit dan het vorige model. Het heeft echter ook een aantal hele leuke functies. Dit zijn er maar een paar:

  • Bediening Deze machine heeft een strakke drukknop om de koffie afgifte instellingen aan te passen.
  • Aanpasbaarheid: De Deliziosa biedt elektronische regeling van de verwarmingsfunctie van de ketel/watertemperatuur en nauwkeurige elektronische aanpassing van de zettemperatuur; bovendien kunt u de machine aanpassen met een tweede stomer als u dat wilt.
  • Energiebesparend: er is een programmeerbare nachtcyclus die het energieverbruik vermindert om u te helpen geld te besparen
  • Roestvrij staal, anti-twist constructie: de metalen behuizing, de stoom-/heetwaterkraan met draaibare hendel en de verbonden staven zijn allemaal extreem duurzaam.

Als je op zoek bent naar een compacte maar professionele machine om aan je arsenaal toe te voegen, dan is de Sixties Deliziosa misschien wel de beste commerciële espressomachine voor jou!

Voordat Je Koopt:

Het kan een hele klus zijn om een machine te selecteren die past bij een commerciële omgeving, dus zorg ervoor dat u alle factoren heeft doordacht voordat u een keuze maakt.

Hier zijn de belangrijkste dingen om te onthouden voordat je de sprong waagt.

Volume

Volume moet in twee betekenissen worden beschouwd.

Ten eerste het volume van uw etablissement . Hoeveel mensen bedient u gewoonlijk per dag? Hoe ziet de spits eruit?

Een tweegroepskopmachine met twee groepen kan ongeveer 125 schoten per uur aan (of ongeveer 1000 per dag als je 8 uur open bent). Als u meer klanten heeft en de machine niet goed werkt, moet u mogelijk een tweede kopen. U kunt beter investeren in een zware commerciële espressomachine met 3 of 4 koppen.

Als alternatief, als u veel minder dan 1000 klanten per dag ziet, kan een machine met één groepskop prima werken voor uw behoeften. Wat uw klantenverkeer ook is, u hebt een machine nodig die aan uw behoeften kan voldoen. Dat brengt ons bij het andere soort volume: water .

Als uw espressomachine geen directe waterleiding heeft, moet u overwegen hoeveel shots hij kan trekken voordat hij moet worden bijgevuld. Hoewel een kleinere tank geen probleem zal zijn voor een kleine winkel, kan het snel een gedoe worden voor een grotere winkel. Directe lijnen hebben de voorkeur in commerciële omgevingen, met uitzondering van winkels die klein of mobiel zijn.

Veelzijdigheid

Wat kan de automaat? Sommige machines kunnen een schot maken, maar hebben nog steeds een beetje hulp nodig. Sommige machines hebben functies zoals heetwateruitloop en automatisch opschuimen.

U wilt er zeker van zijn dat u een machine krijgt die veelzijdig en gemakkelijk aanpasbaar is. Een goede manier om de veelzijdigheid te controleren, is door te kijken of er voorinstellingen zijn en of u deze gemakkelijk kunt wijzigen. U moet ook controleren of de volumetrische en temperatuurregelingen kunnen worden gewijzigd.

Houd er ook rekening mee hoe eenvoudig deze aanpassingen te manipuleren zijn. Als je een relatief groene barista traint, zullen ze deze functies dan effectief kunnen gebruiken? U wilt uw espressomachine niet willen repareren alleen omdat de fabrikant het onredelijk moeilijk heeft gemaakt om een paar instellingen te wijzigen.

Automatisering

Over veelzijdigheid gesproken, u moet overwegen of u een handmatige, halfautomatische of een vol-/superautomatische machine wilt.

Espressomachines met handmatige hendel zijn niet erg gebruikelijk buiten niche-coffeeshops. Deze machines vereisen ervaren barista’s die geduldig en bekwaam zijn. Over het algemeen zijn dit niet de beste commerciële espressomachines voor de meeste coffeeshops.

Halfautomaten geven u meer controle over het zetproces en verbeteren de gebruikerservaring van uw espressomachine aanzienlijk. Ze laten je barista’s ook pronken met hun vaardigheden. Als u of uw medewerker(s) echter erg onervaren zijn, kan een semi-automaat een uitdaging zijn om te leren.

Aan de andere kant zijn volautomatische machines en superautomatische machines misschien moeilijker aan te passen. Ze moeten veel gemakkelijker te gebruiken en te leren zijn, dus ze zullen het leven waarschijnlijk veel eenvoudiger maken. Dit zijn de beste keuzes voor coffeeshops die snel en gemakkelijk iets nodig hebben om hun werk te doen.

Houd ook rekening met de algemene uitstraling van uw etablissement. Als je een vrij rustige, relaxte winkel hebt met ervaren personeel, kan een halfautomatische of zelfs handmatige machine een leuke touch zijn. Ongeacht de ervaring van het personeel is een meer geautomatiseerde en gebruiksvriendelijke commerciële espressomachine waarschijnlijk de beste optie voor winkels met een groot volume.

Begroting

Hoewel het misschien voor de hand liggend lijkt, moet u het rustig aan doen en hierover nadenken. Deze machines worden allemaal geleverd met verschillende uitrustingsniveaus, naast enorm verschillende prijskaartjes. Het is geen goed idee om te investeren in een machine die u vanwege zijn functionaliteiten niet gaat gebruiken.

Aan de andere kant wil je geen machine kopen die niet aan je behoeften voldoet en uiteindelijk extra geld verspilt aan extra accessoires waarvan je niet wist dat je ze nodig had.

Denk aan het volgende : Wordt de machine geleverd met een ingebouwd stoompijpje of stoomopschuimer? Hoe goed is het als de machine er een heeft?

De realiteit is dat je soms extra uitrusting moet kopen om je arsenaal aan te vullen. Het is belangrijk om de juiste machine voor u te vinden om uw geld te maximaliseren.

Vergelijk daarom wat de machine heeft met alles wat je nodig hebt om te bepalen of er hiaten zijn die je moet opvullen.

Slijper

Hoewel het misschien vreemd lijkt om grinders op te nemen in een discussie over espressomachines, is het eigenlijk heel gewoon. Uw molen is een belangrijke overweging bij het kiezen van de juiste machine voor uw bedrijf. Uw molen moet dezelfde maalcapaciteit per kopje per uur hebben als de koffiezetcapaciteit van uw espressomachines.

Verspil uw budget niet aan een machine die 125 schoten/uur brouwt wanneer u maar genoeg voor 50 kunt malen. Als uw molen niet aan uw behoeften qua volume voldoet, zorg er dan voor dat u een nieuwe aanschaft die uw machine kan bijhouden keuze.

Bekijk hier onze favoriet voor meer informatie over het kiezen van de juiste molen voor jouw coffeeshop.

Over De Merken

La Pavoni

La Pavoni, opgericht in 1905, is een Italiaanse fabrikant van zowel huishoudelijke als commerciële producten. Dit merk ontwikkelde zich direct naast het merk Bezzera en de twee staan bekend als twee van de eerste namen in commerciële espresso.

La Pavoni staat ook bekend om zijn vermogen om klassieke ontwerpen te combineren met hoogwaardige constructies om unieke en duurzame machines te creëren.

Nuova Simonelli

Nuova Simonelli, een dominante kracht in zowel toegankelijke als luxe producten (sinds de opname van Victoria Arduino), is sinds 1936 een toonaangevend merk in commerciële espressomachines.

Hun producten zijn van commerciële kwaliteit en lenen zich goed voor coffeeshops en thuisgebruik.

Bezzera

Deze naam komt je misschien bekend voor, want het is de naam die het patent voor een espressomachine heeft gekregen. Bezzera werd opgericht in 1901 en is sindsdien een toonaangevende naam in het spel.

Ze maken semi-professionele en professionele machines. Hun belangrijkste focus is de ontwikkeling en het onderzoek van nieuwe producten.

Electra

Dit Italiaanse productiebedrijf werd opgericht in 1947 en legt de focus op de artistieke kant van het brouwen van espresso. Ze zijn een van de weinige bedrijven die hebben geweigerd om automatische machines te produceren, en zijn uitsluitend gespecialiseerd in handmatige en semi-automatische machines.

Veelgestelde Vragen

Wat Is Het Verschil Tussen Commerciële En Huishoudelijke Machines?

Er zijn verschillen tussen merken en builds. Desalniettemin zijn er een aantal consistente verschillen tussen commerciële en huishoudelijke machines.

Ten eerste kunnen commerciële machines over het algemeen omgevingen met een hoger volume aan. Het aantal drankjes dat per dag kan worden gebrouwen en de snelheid waarmee die shots achter elkaar worden gemaakt, is meestal hoger voor commerciële machines.

Ten tweede het niveau van programmeerbaarheid voor commerciële machines, ongeacht hun automatiseringsniveau. Commerciële machines kunnen nauwkeuriger speciale dranken produceren als ze correct zijn geprogrammeerd door de barista.

Ten slotte zijn commerciële machines meestal zwaarder en groter dan huishoudelijke machines. Sommige huishoudelijke machines (zoals de Breville Barista Express) kunnen mogelijk kleine winkels aan. De kans is echter groot dat de meeste commerciële machines niet goed werken op uw aanrecht.

Deze extra functies verklaren ook de hogere kosten van deze machines.

Welke Machines Gebruikt Starbucks?

De beroemde koffiegigant haalt zijn espressomachines van een Zwitsers bedrijf genaamd Thermoplan. Het model heet de Mastrena High-PerformanceEspressomachine. Het is een volautomatische bean-to-cup machine.

Ze kozen voor deze mogelijkheid boven handmatig of halfautomatisch om hun service te stroomlijnen. Ze hebben nog steeds barista’s die de machines kunnen programmeren en ermee kunnen communiceren om klanten de café-ervaring te bieden.

Helaas werkt Thermoplan uitsluitend met Starbucks, dus andere bedrijven kunnen dezelfde machines niet krijgen. Positief is dat andere hoogwaardige volautomatische espressomachines die hierboven zijn vermeld vergelijkbare resultaten kunnen bereiken.

Hoe Lang Gaat Een Commerciële Espressomachine Mee?

De kwaliteit van uw onderhoud heeft een directe invloed op de levensduur van uw espressomachine. Een slecht onderhouden machine die elke dag meer dan 100 espresso-opnamen maakt, gaat misschien niet eens een jaar mee. Als je je machine goed onderhoudt, regelmatig schoonmaakt en ontkalkt, bonen van hoge kwaliteit gebruikt, enzovoort, kan hij jaren mee. het kan 5 tot 15 jaar meegaan.

Als je het maximale uit je espressomachine wilt halen, moet je hem elke dag schoonmaken. Dat is naast frequent ontkalken en ander regelmatig onderhoud en best practices. Dit is zeker niet een gebied waar je wilt verslappen! Het is belangrijk dat de machine loont voordat deze moet worden vervangen.

Wat Zijn De Kosten Van Een Commerciële Espressomachine?

Eerlijk gezegd is het antwoord dat het ervan afhangt. Machines in deze categorie kunnen overal binnenkomen, van tot afhankelijk van zaken als het aantal ketels, groepskoppen, stoompijpen, automatiseringsniveau, ingebouwde apparaten, enz. Hoeveel u uitgeeft, hangt af van hoeveel klanten u bedient en wat voor soort sfeer die u wilt creëren.

Dit alles gezegd hebbende, hebben we een lijst samengesteld die zich richt op machines die geweldige prestaties bieden en niet te duur zijn. Tenzij je behoeften vereisen dat je een absoluut enorme machine krijgt met elke bel en groepskop rond, is de kans groot dat je hieronder iets kunt vinden

Inpakken

Cafés zijn cafés, hoe klein ze ook zijn. Dus hoe uw vestiging er ook uitziet, u zou de perfecte machine voor u moeten kunnen vinden.

  • Het is al moeilijk genoeg om je dag te beginnen zonder koffie. Om uw leven gemakkelijker te maken, bekijk onze volledige recensie van de Cafflano Kompresso.

  • Koffie Feiten

    Zowel de Breville Barista Pro vs Express zijn geweldige espressomachines die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Het is maar waar je over beslist!

  • Koffie Feiten

    Als je niet al te veel geld wilt uitgeven aan een nieuwe espressomachine, bekijk dan onze reviews over de aanschaf van een gebruikte espressomachine.

  • Iedereen weet dat koffie de beste manier van reizen is. We raden de Wacaco Minipresso aan voor je koffie onderweg.

  • Koffie Feiten

    Vandaag kijken we naar twee merken die domineren op de wereldmarkt, maar waarvan je in de Verenigde Staten misschien nog niet veel hebt gezien: Illy vs Nespresso.Lees verder voor diepgaande vergelijkingen van pods en machines, zodat je ze kunt vinden de pod-ner die voor u werkt.