Kenmore Vuilnisophaal Beoordeling. De Kenmore HP 70351

Het weggooien van voedselafval kan huishoudens voor een probleem stellen. Door na een tijdje organisch en voedselafval bij het afval te gooien, kan een voedingsbodem voor bacteriën ontstaan die kunnen leiden tot onaangename geuren en andere complicaties. Rottend voedsel trekt ook insecten en knaagdieren aan.

Een stil en effectief afvalverwerkingssysteem biedt huisbewoners een oplossing voor dit probleem.

Deze Kenmore pk-verwijderaar voor voedselafval is een capabele machine die voor uw voedselresten zorgt. Het enige wat u hoeft te doen is het water te geleiden, de machine aan te zetten en vervolgens het voedsel door de afvoer te krabben. De voedselverwijderaar vermaalt het voedsel tot fijne deeltjes die door het stadsriool worden afgevoerd. En zo wordt het probleem opgelost.

Kenmore Garbage Disposal Review: Beste Functies

Pluspunten

  • Het neemt wat ruimte in beslag onder de gootsteen
  • Kan luid zijn voor bepaalde oren

Dit Kenmore-model 70351 is nogal een nieuwe versie, dus je kunt verwachten dat de specificaties goed passen bij de huidige instellingen:

Krachtige Slijpcapaciteit

De Kenmore voedselafvalverwijderaar is een goed uitgeruste machine die past bij een permanente magneetmotor met pk’s. Deze grote, heavy-duty motor kan gemakkelijk een gezin van vier tot zes personen bedienen. De motor haalt een maximum toerental van 2700 RPM (omwentelingen per minuut). Bij hoge snelheid is er minder kans op vastlopen in de machine, wat u tijd en moeite bespaart bij het onderhoud.

Het apparaat bevat ook een stroomonderbreker in geval van overbelasting, die de motor stopt wanneer u tegelijkertijd teveel afval naar de machine gooit.

Constante Voeding

Constante voeding

Het Kenmore-verwijderingsapparaat heeft een constante voerruimte, wat betekent dat u voedsel aan het verwijderingsprogramma blijft toevoegen terwijl het werkt in plaats van tussen de voeders uit te schakelen (dit wordt batch-feed genoemd). Het enige wat u hoeft te doen is op het water te zetten, vervolgens het apparaat aan te zetten en beginnen met het afvoeren van uw afval.

Gebouwd Om Te Blijven Bestaan

De maalkamer met grote capaciteit bevat duurzame maalmessen die zijn gemaakt van roestbestendig roestvrij staal. De behuizing is gemaakt van spuitgegoten kunststof die jarenlang mee moet gaan. Het kan 0,8 liter afval bevatten.

Het montagesamenstel is gemaakt van gegalvaniseerd staal en de spoelbakflens van roestvrij staal. Het apparaat heeft een montage met drie bouten die eenvoudig te installeren en snel aan te sluiten is.

De machine heeft een volledige garantie van 5 jaar voor huishoudelijk gebruik. Kenmore bestaat al sinds 1913 en bijna al zijn merchandise wordt verkocht via Sears.

Andere Mogelijkheden

Deze Kenmore heeft krachtige geluidsonderdrukking. De permanentmagneetmotor is zelf niet al te luid, tegenwoordig is het systeem met behulp van de isolatie zelfs stiller dan je zou verwachten.

En dankzij de mooie aardresultaten is het afval dat uit het verwijderingsapparaat komt, veilig voor een septisch systeem.

Het apparaat bevat alles wat je wilt installeren, inclusief het netsnoer (losgemaakt). Het wordt ook geleverd met een vanzelfsprekende sleutel om het apparaat te ontgrendelen met behulp van de onderkant van de motoras als de maalruimte is vastgelopen.

De afmetingen van het product zijn als volgt: